logga

Vi på Fridhems ser vi till att alltid hitta den perfekta bostaden till alla våra kunder. Vi är inriktade på att sälja de lyxigaste fastigheterna, så om ni vill ha hjälp att hitta det perfekta huset eller lägenheten hör av er till oss. Vi säljer fastigheter i hela Sverige och har alltid det ni söker.

Tillgängiga fastigheter

Hus1Hus2Hus3
Missa inte chansen att förvärva detta enastående exklusiva boende med helt fritt utsiktsläge mot havet. Över inte mindre än 568 kvadratmeter och åtta rum och tillhörande 1064 kvadratmeter tomt erbjuder denna tvåplansvilla ett boende som är något alldeles extra...
Läs mer här
Välkommen till denna pampiga villa på lugna och lummiga Häradsvägen i Hammerdal. Väljer ni att köpa detta härliga hus får ni många härliga kvadratmeter att breda ut er på och här erbjuds ni en stor balkong, punschveranda och en stor tomt.
Läs mer här
I böljande vackra Västergötland alldeles vid Vänerns strand precis där slättlandet går över i skogslandet ligger denna vackra herrgård. I västra delen av egendomen sträcker sig markerna ut i Vänern och i öster in i landet.
Läs mer här
Hus 4Hus 5Hus 6
Patriciervillan är beläget två mil norr om Västervik, nära Gamlebyviken och Tjust Skärgård. Skyddat läge och med en fantastisk trädgårdspark. Nära svenskanaturen. Här finns förutsättningar för boende i lugn och avstressande miljö nära till Gamleby Centrum och Hammarsbadet.
Läs mer här
I utkanten av Svärtinge skogsbacke finns detta ståtliga hus, med vacker utsikt över Glan. Här får ni ett boende lite utöver det vanliga. Vardagsrummet har öppet upp till nock med fantastiska ljusinsläpp och med altandörrar i två väderstreck...
Läs mer här
Herrgården som är till salu har anor från 1700-talet och ligger norr om Uppsala. Nyrenoverad och påkostad nyrenässans på 600 kvadratmeter och mark på 160 hektar. Herrgården har många vackra detaljer, stora luftiga salonger, 9 fungerande kakelugnar, pardörrar och en takhöjd på 3,6 meter.
Läs mer här