Ante Rebic

Ante Rebic

Introduktion

Hej och välkommen till min sida! Denna webbplats handlar om fotbollsspelaren Ante Rebic och allting som har med han att göra.

Ante Rebic är en kroatisk fotbollsspelare som spelar för klubben AC Milan, men även i landslaget. Han spelar primärt som kantspelare, men kan även också ta klivet in som forward.Född den 21 september 1993 i staden Split, har han spelat fotboll sen han var 9 år gammal

Rebic är känd för hans styrka och snabbhet, både med och utan bollen. I 2019 var han den andra snabbaste spelaren i bundesliga strax efter Achraf Hakimi, där han kom upp till en hastighet på 35 km/h. I VM 2018 var han den snabbaste spelaren på plan delat med Cristiano Ronaldo då de båda kom upp till hastigheten 34 km/h. Han är väldigt bra på att dribbla, speciellt i en-mot-en situationer, det han dock är mindre bra på är hans "first-touch" vilket är en viktig del i att vara fotbollsspelare.

Han har en väldig kämparglöd och gör nästan allt för sitt lag för att vinna. Många tränare gillar honom just för detta att han är mycket villig att delta i det defensiva spelet fastän han är forward.