LS vardagshjälp

"En hjälpande hand"

VI STÅR TILL DIN HJÄLP NU!

Med våran slogan “en hjälpande hand” så är vi precis som det låter en hjälpande hand för alla behövande, unga som gamla, vi alla behöver ibland lite extra hjälp med något. Och vi erbjuder ett flertal tjänster och är rätt flexibla om kunden önskar något speciellt. I våra allt i allotjänster kan du känna dig säker och trygg att ditt hus står kvar under semestern, samt en trevlig stund att umgås. Vi finns här för alla. Så boka oss nu!!!

Vi hoppas på att namnet ska göra personer nyfikna och på det sättet locka nya kunder. Vår tjänst ska sikta på kvalitet, status och en attraktiv lyxig känsla, till ett billigt pris.

Vår tanke med företaget är att vara till hjälp för de äldsta till de allra minsta. Genom att erbjuda tjänster som hund-/kattvakt, passa hemmet när familjen är iväg eller bara som socialt stöd för de äldre och behövande som kanske inte alltid har någon nära som hälsar på.

Vi på LS vardagshjälp vill bemöta tomrummet av anhöriga med hjälp av hjälpande småsaker i storstäderna, genom att på ett effektivt sätt kunna boka in sig hos oss. Vi är två glada och pratglada tjejer som mer än gärna ställer upp för att hjälpa till då det är vår stora ambition. Vår vision är att kunna skapa en trygg och säker bostad under semestern för alla. och dessutom tycker vi aldrig någon, gammal som liten, ska behöva vara ensam. Därför bemöter vi detta tomrum genom att erbjuda sällskap samt underhållning av hushållet en allt i allo tjänst kortare sagt.